Deelnemers informatie

We heten alle deelnemers aan de FINA/airweave Swimming World Cup presented by EIFFEL van harte welkom in Eindhoven. Het is onze bedoeling om het toernooi zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken voor alle deelnemers. 

Deelname door clubzwemmers

Een gelimiteerd aantal Nederlandse clubzwemmers krijgt de mogelijkheid om mee te doen aan de FINA/airweave Swimming World Cup in Eindhoven.

Deelname aan de World Cup in Eindhoven staat open voor meisjes/dames geboren in 2002 of eerder en jongens/heren geboren in 2001 of eerder. Een inschrijftijd op D-niveau op 25-m baan op ten minste één van de afstanden is vereist.

De inschrijving is op 10 juli gesloten.

Uitnodiging en bepalingen voor clubzwemmers

Meer informatie op KNZB website

Van Der Valk Hotel Eindhoven ***

Het officiële hotel van de FINA/airweave Swimming World Cup in Eindhoven, is het Van der Valk, op  5 minuten rijden van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion.

Het hotel bevindt zich aan de rand van het Genneper Park en is vanaf de A2/A67 snel te bereiken. Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid en gratis WiFi. Ook is er een uitgebreid sportcentrum, een binnenzwembad en zijn er fitness faciliteiten.

Kamerprijzen

  • Single: 175 EURO (full board) per nacht /per kamer*
  • Double: 298 EURO (full board) per nacht /per kamer*

*Exclusief city tax 3,50 per persoon per nacht

Speciale aanbieding

Voor zwemmers die vanuit Berlijn naar Eindhoven reizen worden de kosten voor de eerste nacht in het Hotel Van Der Valk Eindhoven gedekt door de organisatie. Kosten voor F&B op de eerste dag zijn €50.

Shuttle service

Van der Valk Hotel – Pieter van den Hoogenband zwemstadion(4 min)

Het stadion bevindt zich op loopafstand van het Van der Valk Hotel. Een shuttle service rijdt tenminste drie keer per uur van het hotel naar het stadion en terug. De shuttle rijdt vanaf een half uur voor de eerste training/warm-up tot de laatste zwemmer het stadion heeft verlaten.

Contact

Neem voor vragen over hotelboekingen en transport contact op met:

Feico van Mierlo (team services)
Valschermkade 30, 1059 CD, Amsterdam
The Netherlands
Telephone: +31 20 570 9060
Email: WCSEindhoven@tigsports.nl