Vrijwilligers Foto

Word EventMaker bij de World Cup in Eindhoven

Wil je meewerken aan de organisatie van een van de grootste zwemtoernooien ter wereld? Meld je nu aan als EventMaker voor de World Cup in Eindhoven.

Vrijwilliger zijn bij de World Cup is de perfecte manier om betrokken te zijn bij dit fantastische evenement en geweldige ervaring op te doen.

Er zijn verschillende functies die door EventMakers worden ingevuld. Zo kun je aan de slag als bakkendrager, chauffeur, gastheer/gastvrouw, medewerker competitie of een van de andere functies.

Kijk hier voor het overzicht van functies en voorwaarden

Als EventMaker ontvang je een gaaf kledingpakket, eten en drinken tijdens het evenement en goede informatie vooraf. Alle EventMakers ontvangen na afloop bovendien een certificaat. Reis- en verblijfkosten worden niet vergoed, maar de organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingsmogelijkheden in (de omgeving van) Eindhoven.

Meld je aan als EventMaker via: www.eventmakers.nl

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform kun je je eenvoudig aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult.