0,03 Sec Web

Zwemfilm 0,03 seconde op grote scherm bij World Cup

Op vrijdag 11 augustus kunnen bezoekers van de World Cup na de finales vanuit het zwembad kijken naar de documentaire 0,03 seconde.

Voor één avond verandert het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in een ‘drijf-in bioscoop’. Zwemliefhebbers met een ticket voor de finales op vrijdagavond kunnen na afloop van de wedstrijden op de tribune of vanaf een luchtbed in het zwembad genieten van 0,03 seconde.

De film met in de hoofdrol zwemmers Ferry Weertman, Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Sharon van Rouwendaal en Sebastiaan Verschuren wordt vertoond op het grote scherm in het stadion. De veelgeprezen documentaire laat zien hoe de Nederlandse zwemmers zich voorbereiden op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.

Tijdens de World Cup komen de beste Nederlandse en internationale zwemtoppers in actie in Eindhoven. Na de races zijn de zwemmers te zien op het scherm boven het zwembad.

Bezoekers van de World Cup kunnen op vrijdagavond zelf van het zwembad gebruik maken en hun eigen opblaasspullen meenemen om al dobberend naar de film te kijken. Ook is het mogelijk de film vanaf de tribune te bekijken.

De film begint vrijdagavond na de finales rond 21:15 uur en duurt anderhalf uur. Iedereen met een ticket voor de avondsessie heeft gratis toegang tot de film.